Prodaja, hiša, samostojna GORNJI SUHOR PRI METLIKI

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, samostojna
Površina 130 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 90.000,00 EUR

130 m2, samostojna, zgrajena l. 1973, adaptirana l. 2005, 1.331 m2 zemljišča, lepa parcela, funkcionalno zasnovana in obnovljena hiša, mirno okolje, elektrika, vodovod, lepa zunanja ureditev, prodamo. Cena: 90.000,00 EUR


Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 1 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 2 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 3 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 4 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 5 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 6 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 7 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 8 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 9 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 10 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 11 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 12 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 13 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 14 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 15 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 16 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 17 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 18 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 19 Prodaja, hiša - GORNJI SUHOR PRI METLIKI 20

Dodaten opis

Na Suhorju pri Metliki je naprodaja zelo prijetna in funkcionalno zasnovana enodružinska hiša, ki ima lepo izdelano tudi zunanjo ureditev. Gre za objekt zasnove P+1+M, kjer je v pritličju in 1.nadstropju cca 65 m2 površine, podstrešje pa je neizdelano (po potrebi je  možno pridobiti še cca 70 m2 površine).

Zasnova je zelo funkcionalna: v pritličju je urejena kuhinja, velika dnevna soba s kaminom in velika jedilnica z izhodom na spodnjo teraso. Zunaj seveda ne manjka zidani žar.. V pritlični etaži so izdelane še pomožne sanitarije in manjša shramba.

Etaže so medsebojno povezane z betonskim stopniščem, ki je v celoti (tudi del do podstrešja) obdelano z marmorjem iz Brača. V 1.nadstropju je kopalnica in 4 sobe: dve večji spalnici in dve otroški sobi. Z balkona je zelo odprt razgled okolici. Glavni vhod v stavbo je izdelan v nivoju 1. nadstropja, pred vhodom pa je izdelana in s keramiko obdelana še druga terasa.

Parcela je ravna, velika, zelena. Neposreden dostop z asfaltne javne ceste do hiše je v gramozni izvedbi, vendar širok, enostaven in z dovolj parkirnimi površinami. Celotna parcela je po namenski rabi stavbno zemljišče.

Hiša ima hišno številko in je priključena na električno in vodovodno omrežje. Za ogrevanje se je uporabljal kamin, centralno ogrevanje pa ni urejeno, ker se v hiši ni stalno živelo.

Za dokončno obnovo hiše bo potrebno sčasoma zamenjati streho in okna ter morda izdelati izolacijsko fasado. Možen je tudi dogovor s prodajalcem, da on opravi ta dela, ker se profesionalno ukvarja z adaptacijami in bi lahko ponudil ugodno ceno (streha cca 7.000 eur, menjava oken cca 5.000 eur).


Dodatni dokumenti


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si