Prodaja, posest, zazidljiva KOROŠKA VAS, PRI NOVEM MESTU

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Posest, zazidljiva
Površina 2089 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 22.000,00 EUR

2.089 m2, zazidljiva, razgibana zazidljiva parcela, cca 1000 m2 stavbnega zemljišča, ostali del parcele je gozd, dostop je urejen z vknjiženo služnostno potjo, prodamo. Cena: 22.000,00 EUR


Prodaja, posest - KOROŠKA VAS, PRI NOVEM MESTU 1 Prodaja, posest - KOROŠKA VAS, PRI NOVEM MESTU 2 Prodaja, posest - KOROŠKA VAS, PRI NOVEM MESTU 3 Prodaja, posest - KOROŠKA VAS, PRI NOVEM MESTU 4 Prodaja, posest - KOROŠKA VAS, PRI NOVEM MESTU 5 Prodaja, posest - KOROŠKA VAS, PRI NOVEM MESTU 6

Dodaten opis

V Koroški vasi, le cca 10 min vožnje iz Novega mesta, je naprodaj razgibana zazidljiva parcela, s cca 1000 m2 stavbne površine. Zgornji del parcele je primerno raven za gradnjo, delno pa parcela pada. S preprostimi zemeljskimi deli  ob izkopu gradbene jame, bi bilo možno urediti veliko ravno funkcionalno površino, s prijetno vzhodno lego ob hiši. Parcela je odmaknjena od javne ceste, mirna, velika in dovolj svetla. Na vzhod je parcela tudi lepo razgledna. Komunalni priključki so v javni cesti, dostop do nepremičnine pa je urejen po utrjeni služnostni poti širine 3m, ki je vknjižena v zemljiško knjigo.

Parcela se nahaja ob vznožju ne hriba, ki je poraščen z gozdom, zato parceli pripada tudi gozd v površini cca 1000 m2. Rasteta  zvečine gaber in hrast. V gozdu se dalj časa ni sekalo, zato  kljub majhni površini lahko zadošča za samooskrbo z drvami za več let (samo s čiščenjem in primernim redčenjem).

Primerno za interesente, ki jim ne zadošča preprosta ravna parcela, ampak bi svojo hišo radi umestili v bolj raznovrsten prostor.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si