Prodaja, stanovanje, 2-sobno METLIKA, ŽUPANČIČEVA

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Stanovanje, 2-sobno
Površina 60 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 43.000,00 EUR

60 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1973, pritličje, veliko dvosobno stanovanje v pritličju energetsko saniranega bloka, uporabne površine je 55,2 m2, stanovanje je potrebno obnoviti, prodamo. Cena: 43.000,00 EUR


Prodaja, stanovanje - METLIKA, ŽUPANČIČEVA 1 Prodaja, stanovanje - METLIKA, ŽUPANČIČEVA 2 Prodaja, stanovanje - METLIKA, ŽUPANČIČEVA 3 Prodaja, stanovanje - METLIKA, ŽUPANČIČEVA 4 Prodaja, stanovanje - METLIKA, ŽUPANČIČEVA 5 Prodaja, stanovanje - METLIKA, ŽUPANČIČEVA 6 Prodaja, stanovanje - METLIKA, ŽUPANČIČEVA 7 Prodaja, stanovanje - METLIKA, ŽUPANČIČEVA 8 Prodaja, stanovanje - METLIKA, ŽUPANČIČEVA 9 Prodaja, stanovanje - METLIKA, ŽUPANČIČEVA 10

Dodaten opis

V predelu večstanovanjske poselitve Metlike je naprodaj večje dvosobno stanovanje v energetsko saniranem bloku. Stanovanje se nahaja v pritličju bloka, s prijetno jugo-zahodno lego.

Takoj povejmo, da je stanovanje precej "zdelano" in ga je pred uporabo najbrž potrebno obnoviti. Sicer bi stanje stanovanja že zelo spremenilo kvalitetno pleskanje in kakšno brušenje parketa, nedvomno pa je potrebno zamenjati okna, ki so še stara z dvojno zasteklitvijo in energetsko niso ustrezna za toplotno izoliran blok. Ogrevanje je centralno iz kurilnice v sosednjem bloku.

Mnenje: Stanovanje je možno spremeniti v zelo sodobno in veliko dvosobno stanovanje, sploh, če bi lastnik dobil soglasje ostalih stanovalcev, da bi smel izdelati neposreden izhod na zelenico.

Pogoj za nakup: kupec plača polovico plačila za posredovanje, glej  pojasnilo.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si