Prodaja, poslovni prostor, prostor za storitve NOVO MESTO, AVTOBUSNA POSTAJA

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Poslovni prostor, prostor za storitve
Površina 127 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 72.000,00 EUR

127 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 1990, 1. nad., velik, svetel ter razgiban prostor, primerno za zelo različne poslovne dejavnosti, prodamo. Cena: 72.000,00 EUR


Prodaja, poslovni prostor - NOVO MESTO, AVTOBUSNA POSTAJA 1 Prodaja, poslovni prostor - NOVO MESTO, AVTOBUSNA POSTAJA 2 Prodaja, poslovni prostor - NOVO MESTO, AVTOBUSNA POSTAJA 3 Prodaja, poslovni prostor - NOVO MESTO, AVTOBUSNA POSTAJA 4 Prodaja, poslovni prostor - NOVO MESTO, AVTOBUSNA POSTAJA 5 Prodaja, poslovni prostor - NOVO MESTO, AVTOBUSNA POSTAJA 6 Prodaja, poslovni prostor - NOVO MESTO, AVTOBUSNA POSTAJA 7 Prodaja, poslovni prostor - NOVO MESTO, AVTOBUSNA POSTAJA 8

Dodaten opis

Naprodaj je nevsakdanji in zelo zanimiv poslovni prostor, ki ga odlikuje veliko naravne svetlobe v osrednjem prostoru. Razen polkrožno zastekljenega osrednjega prostora sta v poslovnem prostoru še dve sobici, ločene sanitarije in manjši kuhinjski prostor. Pred vhodom je še velika terasa, ki je uporabna samo za potrebe tega poslovnega prostora.

Poslovni prostor je v nedokončanem stanju, tako kot je bil zgrajen ob prvotni izgradnji avtobusne postaje. Okna v polkrožni loži so že bila zamenjana, drugače pa je prostor potrebno v notranjosti dokončati.

Sam poslovni prostor je res lep, razgiban, velik in vsestransko uporaben pa tudi adaptacija ni kakšen posebej pretresljiv projekt. Malce lahko zmoti edino stanje avtobusne postaje, ki enostavno ni tako vzdrževana, kot bi morala biti. Res so se zadeve v zadnjem času dokaj popravile, slišati pa je tudi, da naj bi se v prihodnjosti pristopilo k celoviti obnovi avtobusne postaje.

Parkiranje je možno čez cesto, kjer je veliko parkirnih površin ob trgovskem centru ter ob športnem parku.

Dodano julija 2018: Končno so se začela urejati medsebojna razmerja lastnikov lokalov na avtobusni postaji in sicer je narejeno sledeče:

  • izbran je upravitelj (podjetje Terca)
  • lastniški deleži so popolnoma urejeni
  • izbira se ponudnik za prenovo strehe in fasade. Projekt bo sofinancirala občina in bo ugoden
  • obnova vodovoda, financira občina
  • urejeno varovanje in red na postaji

 Plačilo za posredovanje se deli med prodajalcem in kupcem, glej pojasnilo.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si