Prodaja, hiša, samostojna NOVO MESTO, TRŠKA GORA

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, samostojna
Površina 180 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 75.000,00 EUR

180 m2, samostojna, zgrajena l. 1978, 2.007 m2 zemljišča, nedokončan objekt na lepi lokaciji; hišna številka, gradbeno dovoljenje; priključek na elektriko in javno cesto, kapnica za oskrbo z vodo; zelo primerno za stalno bivanje, prodamo. Cena: 75.000,00 EUR


Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 1 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 2 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 3 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 4 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 5 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 6 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 7 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 8 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 9 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 10 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 11 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, TRŠKA GORA 12

Dodaten opis

Na Trški Gori, le cca 800 m od gostilne Pugelj, je naprodaj velika nedokončana zidanica, ki je po horizontalnih gabaritih (6,7 m x 12 m v pritličju) bližje stanovanjski hiši. Ker ima hišno številko in je v celoti legalizirana, je zelo primerna za stalno stalno bivanje, najverjetneje s predhodnim zaključkom gradbenih del.

Dostop je po asfaltni cesti, objekt je priključen na elektriko, notranji vodovod se napaja iz velike kapnice, za odplake pa je zgrajena neprepustna greznica na praznjenje.

Pri tej nepremičnini je potrebno poudariti dve pozitivni lastnosti: velika ravna površina v spodnjem delu parcele in zelo lep razgled po okolici. Stavba stoji v "slepi" dolini, zato malo motenj, pa tudi sosednje stavbe so precej odmaknjene. Pred stavbo je zgrajena garaža, nad katero je velika betonska terasa. Parcela je delno zasajena  z vinogradom, ki bo pod novim lastnikom najbrž doživel "svoj konec".

Seveda pa je že iz slik razvidno, da je stavba potrebna obnove in dokončanja, morda tudi kakšne predelave notranjih prostorov.

Mnenje: Tega objekta nikakor ne moremo primerjati s klasično zidanico, ker jo je možno z zmernim vložkom spremeniti v prijetno bivalno hišo z lepo parcelo in na zaželjeni lokaciji.

Pogoj za nakup: kupec plača polovico plačila za posredovanje, glej  pojasnilo.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si