Prodaja, hiša, samostojna PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, samostojna
Površina 203 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 90.000,00 EUR

203 m2, samostojna, zgrajena l. 1975, 422 m2 zemljišča, tipična enodružinska hiša na mirni in lahko dostopni lokaciji, lep razgled, vsa komunalna oprema, prodamo. Cena: 90.000,00 EUR


Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 1 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 2 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 3 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 4 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 5 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 6 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 7 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 8 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 9 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 10 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 11 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 12 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 13 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 14 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 15 Prodaja, hiša - PODTURN PRI DOLENJSKIH TOPLICAH 16

Dodaten opis

Na mirni lokaciji je naprodaj enostanovanjska hiša dimenzij 11 x 10m, tipične troetažne zasnove K+P+M. V kleti so pomožni protori (garaža, kurilnica, shramba), v visokem pritličju so urejeni stanbovanjski protori (po zasnovi veliko 3S stanovanje), podstrešje pa je neizdelano, vendar je v njem možno hitro urediti bivalno mansardo.

Stavba je bila zgrajena leta 1975, na srečo v ne tako velikih dimenzijah, kot večina hiš iz tistega časa. Gradnja je videti nadpovprečno kvalitetna glede na čas gradnje,  z zidanimi stenami in masivno betonsko ploščo nad kletno etažo in monta stropom nad pritlično etažo. Hidroizolacija jem izdelana. Okoli leta 1995 je bila hiša celo toplotno izolirana z 8 cm stiroporja, kar se je močno poznalo pri strošku ogrevanja, saj se v nobeni zimi od takrat, ni porabilo več kot 2000 l kurilnega olja. Z zamenjavo oken bi se ta strošek še dodatno znatno znižal. Plošča nad pritličjem je na podstrešju izolirana s kameno volno. Parcela ni zelo velika, vendar je pravilne oblike in nudi vse, kar si želi lastnik hiše: veliko parkirišče, vrt, zelenico in še prostor za žar, če je potreba. Pravno stanje je urejeno: hiša ima gradbeno dovoljenje, je vrisana v zemljiški kataster, v zemljiški knjigi pa ni vpisnega nobenega bremena.

Streha je prekrita z betonskim zareznikom tipa Novoteks (licenca Tegola Inglese) in je še v zelo dobrem stanju, seveda pa ni izdelana tako, kot se to dela dandanes. Zato bi bilo smotrno streho prekriti, ko bi se izdelovala mansarda, če bi interesent potreboval dodaten, predvsem spalni prostor.

Hiša je priključena na elektriko, vodovod in kanalizacijo, dostop pa je po javni asfaltni cesti. Ogrevanje je centralno radiatorsko s pečjo na kurilno olje.

Mnenje: Hiša brez opaznih gradbenih napak, pri kateri je z zamenjavo oken, obnovo kopalnice in kvalitetnimi pleskarskimi posegi na notranjosti in zunanjosti, možno pridobiti lično in udobno enodružinsko hišo.

Pogoj za nakup: kupec plača polovico plačila za posredovanje, glej  pojasnilo.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si