Prodaja, hiša, samostojna ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, samostojna
Površina 70 m2
Energetski razred EI: Izračun ni mogoč
Cena 30.500,00 EUR

70 m2, samostojna, zgrajena l. 1900, 147 m2 zemljišča, manjša hiša v centru naselja, delno obnovljena, vendar je potrebno obnovo še dokončati, prodamo. Cena: 30.500,00 EUR


Prodaja, hiša - ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA 1 Prodaja, hiša - ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA 2 Prodaja, hiša - ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA 3 Prodaja, hiša - ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA 4 Prodaja, hiša - ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA 5 Prodaja, hiša - ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA 6 Prodaja, hiša - ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA 7 Prodaja, hiša - ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA 8 Prodaja, hiša - ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA 9 Prodaja, hiša - ŠKOCJAN, V CENTRU NASELJA 10

Dodaten opis

Naprodaj je stareša hiša v centru Škocjana, ki je po zasnovi dvoetažna (klet + pritličje), vendar je tudi podstrešje dovolj prostorno, da je mogoče kakšno sobo izdelati tudi v mansardni izvedbi. V kletni etaži so pač no ja, kletni prostori. Pritličje je povsem simpatično: iz vhodnega hodnika je na desno stran vhod v veliko bivalno sobo, v kateri je ohranjena lepa krušna peč, na levo pa je najprej vhod v kuhinjo z jedilnico, nato pa je izdelan vhod v kopalnico. Vhodni hodnik je dovolj širok tudi za ureditev stopnišča v mansardo.

Hiška je delno obnovljena: zamenjana so okna in vhodna vrata, obnovljene so elektro in vodovodne inštalacije, pripeljani so priključki v kuhinjo in kopalnico, stene so delno prekrite z gips ploščami, streha je še dobra, ker je bila obnovljena 2006. Seveda pa je še marsikaj za dokončati: položiti talne obloge, opraviti fina pleskarska dela, dokončanje kopalnice, izdelava greznice oz. namestitev čistilne naprave, obnova lesenega balkona in napušča nad njim, po potrebi ureditev prostorov v mansardi in izdelava notranjega stopnišča.

Pri tej hiši je edina večja pomanjkljivost zelo malo pripadajočega zemljišča. Ohišnice je le kakšen meter okoli stavbe, razen na dostopnem delu, kjer je manjši vrtiček, ki bi ga v skrajnem primeru bilo mogoče urediti za parkiranje enega vozila. Žal se s sosedom ni bilo mogoče dogovoriti od dokupu dodatnega zemljišča, ki bi močno izboljšalo uporabnost hiše.

Brez velikih obnovitvenih posegov je hiša zelo primerna za dve osebi. Jasno je tudi, da so v neposredni bližini hiše dostopne vse vsakodnevne javne inštitucije (trgovina, pošta, sedež občine, osnovna zdravstvena oskrba, krajevni urad, banka itd.).


Dodatni dokumenti


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si