Prodaja, hiša, vrstna VELIKA LOKA, ŽABJEK

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, vrstna
Površina 87 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 40.000,00 EUR

87 m2, vrstna, zgrajena l. 1951, 935 m2 zemljišča, polovica dvojčka, razgledna lokacija na robu gozda, potreben obnove, na parceli stoji tudi samostojna hiška v III. gr. fazi zgrajena leta 2000, prodamo. Cena: 40.000,00 EUR


Prodaja, hiša - VELIKA LOKA, ŽABJEK 1 Prodaja, hiša - VELIKA LOKA, ŽABJEK 2 Prodaja, hiša - VELIKA LOKA, ŽABJEK 3 Prodaja, hiša - VELIKA LOKA, ŽABJEK 4 Prodaja, hiša - VELIKA LOKA, ŽABJEK 5 Prodaja, hiša - VELIKA LOKA, ŽABJEK 6 Prodaja, hiša - VELIKA LOKA, ŽABJEK 7 Prodaja, hiša - VELIKA LOKA, ŽABJEK 8 Prodaja, hiša - VELIKA LOKA, ŽABJEK 9

Dodaten opis

Le nekaj kilometrov od Trebnjega, v naselju Žabjek pri Veliki Loki, prodamo nepremičnino, ki je sestavljena iz treh sklopov:

  1. polovica starejšega dvojčka,
  2. novejši nedokončan objekt
  3. kmetijsko zemljišče

1. Polovica starejšega dvojčka: To je bivalni objekt zgrajen okoli leta 1950, ki pa je zastavljen dokaj nefunkcionalno in je potreben obnove. Funkcionalna nerodnost je predvsem v tem, da uporablja stopnišče v hiši tudi lastnik sosednje polovice dvojčka. Hiša ima priključke na elektriko in vodovod. Zamenjana so vhodna vrata, pa tudi streha je še v dobrem stanju, vse ostalo pa je potrebno temeljite obnove.

2. Nedokončan objekt: Parcela z dvojčkom in preostalo zemljišče sta ločeni z javno dostopno potjo, po kateri pa poteka le minimalni promet, ker je dvojček zadnja stavba pred gozdom. Na drugi strani poti je zgrajen manjši objekt v III. gradbeni fazi, ki stoji na lepi razgledni lokaciji. Vendar za objekt ne obstaja gradbeno dovoljenje, pa tudi zasnovan ni preveč funkcionalno. Vendar stoji na stavbnem zemljišču, zato bi imel lastnik na voljo ali možnosti: ali legalizirati in istočasno rekonstruirati obstoječi objekt; ali objekt odstraniti in pridobiti gradbeno dovoljenje za novogradnjo. Parcela z nedokončanim objektom je ravno prav velika, stavbna in ima lepo lokacijo, zato bi na njej bilo mogoče postaviti privlačno hišo.

3. Kmetijsko zemljišče: V neposredni bližini objektov se nahaja tudi lep travnik, površine 7665 m2, ki je prav tako naprodaj. Za nakup travnika so že interesenti, vendar se bo najprej možnost za nakup ponudila kupcu hiše.

Dodatna možnost: Celotno nepremičnino bi bilo možno kupiti tudi ločeno kot dve stanovanjski enoti, tako da bi polovico dvojčka in del zemljišča čez dostopno pot (362 m2) bila ena enota, druga enota pa bi lahko bila nedokončana hiška in pripadajoča parcela (573 m2). O cenah za posamezno enoto bi se dogovorili po ogledu.

Pogoj za nakup: kupec plača polovico plačila za posredovanje, v višini 2% + DDV.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si