Prodaja, stanovanje, 2-sobno DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Stanovanje, 2-sobno
Površina 60.5 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 138.000,00 EUR

60,5 m², 2-sobno, dupleks, zgrajeno l. 2001, zelo lepo urejeno duplex stanovanje v bližini zdravilišča, urejena okolica, vsa urbana infrastruktura, prodamo. Cena: 138.000,00 EUR


Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 1 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 2 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 3 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 4 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 5 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 6 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 7 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 8 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 9 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 10 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 11 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 12 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 13 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 14 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 15 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 16 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 17 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 18 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 19

Dodaten opis

V neposredni bližini zdravilišča Dolenjske Toplice, v predelu imenovanem Topliška vas, je naprodaj sodobno in razgibano stanovanje, ki je po zasnovi zgrajeno kot duplex. V spodnji etaži je kuhinja z jedilnico, kopalnica, vetrolov in velika loža, v zgornji etaži pa je spalnica, garderobna soba in še druga velika loža. Etaži sta povezani z udobnim in lepim lesenim stopniščem. Sploh je v stanovanju veliko elementov iz masivnega lesa.

V celoti gledano, je stanovanje izdelano in urejeno nadpovprečno kvalitetno. Posebno privlačnost mu dajeta obe loži. Spodnja v večjem delu leta lahko služi kot jedilnica, zgornja pa zagotavlja lep razgled in miren kotiček za oddih. V stanovanju je optična napeljava, ogrevanje pa je urejeno z različnimi električnimi ogrevali.

Poudariti velja tudi vzdrževano zunanjo ureditev Topliške vasi, v kateri se stanovalci še vedno uspejo zbrati pri skupnih nalogah. Prijetno preseneti tudi veliko število parkirišč, ki so urejena znotraj "vasi".

Mnenje: Stanovanje je primerno za interesente, ki si želijo zdravo, mirno in naravno bivalno okolje.
Primerno tudi kot naložba, ker bi se bilo možno dogovoriti z lastnikom, da bi nekaj časa še ostal v stanovanju kot najemnik.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si