Prodaja, stanovanje, 2-sobno DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Stanovanje, 2-sobno
Površina 60.5 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 160.000,00 EUR

60,5 m², 2-sobno, dupleks, zgrajeno l. 2001, zelo lepo urejeno duplex stanovanje v bližini zdravilišča, urejena okolica, vsa urbana infrastruktura, prodamo. Cena: 160.000,00 EUR


Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 1 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 2 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 3 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 4 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 5 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 6 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 7 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 8 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 9 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 10 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 11 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 12 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 13 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 14 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 15 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 16 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 17 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 18 Prodaja, stanovanje - DOLENJSKE TOPLICE, TOPLIŠKA VAS 19

Dodaten opis

V neposredni bližini zdravilišča Dolenjske Toplice, v predelu imenovanem Topliška vas, je naprodaj sodobno in razgibano stanovanje, ki je po zasnovi zgrajeno kot duplex. V spodnji etaži je kuhinja z jedilnico, kopalnica, vetrolov in velika loža, v zgornji etaži pa je spalnica, garderobna soba in še druga velika loža. Etaži sta povezani z udobnim in lepim lesenim stopniščem. Sploh je v stanovanju veliko elementov iz masivnega lesa.

V celoti gledano, je stanovanje izdelano in urejeno nadpovprečno kvalitetno. Posebno privlačnost mu dajeta obe loži. Spodnja v večjem delu leta lahko služi kot jedilnica, zgornja pa zagotavlja lep razgled in miren kotiček za oddih. V stanovanju je optična napeljava, ogrevanje pa je urejeno z različnimi električnimi ogrevali.

Poudariti velja tudi vzdrževano zunanjo ureditev Topliške vasi, v kateri se stanovalci še vedno uspejo zbrati pri skupnih nalogah. Prijetno preseneti tudi veliko število parkirišč, ki so urejena znotraj "vasi".

Mnenje: Stanovanje je primerno za interesente, ki si želijo zdravo, mirno in naravno bivalno okolje, še posebej, če nameravajo  pogosto uporabljati storitve, ki jih nudi znano zdravilišče. Morda so se naveličali "suženjstva" hiše, otroci so že odšli, stanovanje v tipičnem bloku pa jim vseeno ne zagotavlja dovolj individualnosti. Takšna stanovanja so redka in so le malokdaj naprodaj.

Primerno tudi kot naložba, ker bi se bilo možno dogovoriti z lastnikom, da bi nekaj časa še ostal v stanovanju kot najemnik.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si