Prodaja, posest, zazidljiva HRAST PRI JUGORJU, RAVNACE

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Posest, zazidljiva
Površina 2794 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 15,00 EUR/m2

2.794 m², zazidljiva, velika zazidljiva parcela na lepi mikrolokaciji, elektrika in vodovod sta v bližini, prodamo. Cena: 15,00 EUR/m²


Prodaja, posest - HRAST PRI JUGORJU, RAVNACE 1 Prodaja, posest - HRAST PRI JUGORJU, RAVNACE 2 Prodaja, posest - HRAST PRI JUGORJU, RAVNACE 3 Prodaja, posest - HRAST PRI JUGORJU, RAVNACE 4 Prodaja, posest - HRAST PRI JUGORJU, RAVNACE 5 Prodaja, posest - HRAST PRI JUGORJU, RAVNACE 6 Prodaja, posest - HRAST PRI JUGORJU, RAVNACE 7

Dodaten opis

V naselju Ravnace, na belokranjski strani Gorjancev, je naprodaj večja zazidljiva površina, primerna za gradnjo ene ali dveh stanovanjskih hiš. Gre za lepo mikrolokacijo, na robu vasi, pod gozdom, z izrazito južno lego. Celotna površina, ki je naprodaj, meri cca 2800 m², od česar je zazidljivega zemljišča tipa SKs cca 2000 m². To je zemljišče za stanovanjsko gradnjo in ga ne smemo zamenjevati z zazidljivim zemljiščem v vinogradniškem območju.

Parcela kot celota je zelo primerna za tiste interesente, ki iščejo pri bivanju individualnost ter zeleno in mirno okolje. Parcela se terasasto dviga proti hribu, zato ponuja arhitekturni izziv in omogoča postavitev kakšne sodobne in razgibane bivalne enote.

Seveda je glede na lokacijo, lego parcele in velikost zazidljive površine parcela primerna tudi za dve samostojni hiši. Tudi takšna prodaja je možna, vendar bi se o tem dogovarjali naknadno glede na želje interesentov.

Voda in elektrika sta v neposredni bližini parcele, pri prvem sosedu, asfaltna cesta pa se konča cca 50 m pred parcelo, čeprav tudi neposredno do parcel pelje utrjena javna pot.

Naselje Ravnace se nahaja na območju slovenskega katastra in zemljiške knjige. Če prihajamo iz novomeške strani, zavijemo levo iz regionalne ceste proti vasi Dole - Drage - Ravnace. Če pa prihajamo iz metliškega konca, zavijemo iz regionalne ceste v naselju Dolnji Suhor ali v naselju Hrast. V vsakem primeru je do Ravnac slaba 2 km.

Na pripetem PDF dokumentu si lahko ogledate geodetsko stanje zemljišča, ki je naprodaj. Rumena barva pomeni zazidljivo površino, zelen del pa je kmetijsko zemljišče, kjer gradnja ni dovoljena.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Dodatni dokumenti


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si