Prodaja, hiša, samostojna KRŠKA VAS

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, samostojna
Površina 142 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 125.000,00 EUR

142 m², samostojna, zgrajena l. 1970, 2.072 m² zemljišča, simpatična manjša hiša na lepi lokaciji; starejša gradnja, vendar kvalitetno grajena in lepo vzdrževana; ne prevelika in vseljiva z manjšimi posegi, primerna pa tudi za popolno obnovo po kriterijih sodobnega kupca; velika terasa na mirni in zeleni strani hiše, prodamo. Cena: 125.000,00 EUR


Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 1 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 2 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 3 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 4 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 5 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 6 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 7 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 8 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 9 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 10 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 11 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 12 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 13 Prodaja, hiša - KRŠKA VAS 14

Dodaten opis

Krška vas je naselje v bližini Brežic, Krškega in Čateža, le nekaj minut od avtocestnega priključka in Čatežkih toplic, najbolj znanega slovenskega kopališča. Gre za lepo urejeno naselje ob reki Krki, s tipično obcestno pozidavo.

Hiša, ki je predmet prodaje, je sicer bila zgrajena v času predimenzionirane gradnje, vendar ta hiša ni zelo velika, in je po površini primerna tudi za sodobnega kupca, ki si želi manjših stanovanjskih površin.Kakšnih gradbenih napak ni opaziti, seveda pa se interesenti morajo zavedati, da so danes drugačni materiali in standardi gradnje.

Hiša je troetažna, delno vkopana klet, visoko pritličje in nadstropje. Kaj je v kletni etaži, vemo, v pritličju je dnevna soba, kuhinja z jedilnico, kopalnica in velika terasa, v nadstropju pa so izdelane 3 sobe (no, ena je bolj kabinet). Okna so lesena, s termopan zasteklitvijo. Streha je bila obnovljena leta 2002, ko je bila položena brezazbestna valovitka. Ogrevanje je urejeno s pečjo na kurilno olje. Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje, za hišo pa se nahaja še lesena uta, ki služi kot garaža in vrtna lopa.

Parcela je velika, ravna. Zelo je primerna za postavitev rastlinjaka, za tiste, ki jim obstoječi vrt ne bi zadoščal.

Mnenje: Ta nepremičnina je zelo primerna za manjšo družino, ki si lahko hitro uredi stanovanjski problem, ali pa se novi lastnik loti totalne obnove hiše, ampak to je potem drugačen projekt.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si