Prodaja, stanovanje, 2-sobno METLIKA, CENTER

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Stanovanje, 2-sobno
Površina 41.4 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 90.000,00 EUR

41,4 m², 2-sobno, zgrajeno l. 1980, adaptirano l. 2019, 2. nad., na novo adaptirano, skoraj neuporabljeno stanovanje v najbolj prepoznavnem objektu v centru mesta, premišljena notranja ureditev, prodamo. Cena: 90.000,00 EUR


Prodaja, stanovanje - METLIKA, CENTER 1 Prodaja, stanovanje - METLIKA, CENTER 2 Prodaja, stanovanje - METLIKA, CENTER 3 Prodaja, stanovanje - METLIKA, CENTER 4 Prodaja, stanovanje - METLIKA, CENTER 5 Prodaja, stanovanje - METLIKA, CENTER 6 Prodaja, stanovanje - METLIKA, CENTER 7 Prodaja, stanovanje - METLIKA, CENTER 8 Prodaja, stanovanje - METLIKA, CENTER 9 Prodaja, stanovanje - METLIKA, CENTER 10

Dodaten opis

Naprodaj je eno lepših stanovanj v Metliki, ki se nahaja v osrednjem poslovno - stanovanjskem objektu v centru mesta. Lega stanovanja je v 2. nadstropju, z dostopom po udobnem stopnišču.

Stanovanje je na novo adaptirano z znanjem o notranjem oblikovanju, skoraj neuporabljeno in zelo lepo. Opremljeno je sodobno, minimalistično in kvalitetno. Skratka, pred vselitvijo ni treba v stanovanje ničesar vlagati. Ločeni števci za elektriko in vodo. Ogrevanjem je centralno iz skupne kurilnice.

Najbrž ni potrebno poudarjati, da ima stanovanje vse infrastrukturne priključke in da so v neposredni bližini vse urbane inštitucije.

Mnenje: To stanovanje je primerno za eno osebo ali par, ki želi bivati v sodobnem stanovanju, nima pa volje samostojno izvajati adaptacije. Posebej primerno za poslovne osebe, ki si po stresnem delovniku želijo bivanje v urejenem stanovanju.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si