Prodaja, hiša, samostojna NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, samostojna
Površina 230 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 140.000,00 EUR

230 m², samostojna, adaptirana l. 1970, 460 m² zemljišča, večja hiša na dobro dostopni lokaciji, primerna tudi za dvodružinske potrebe, vsa komunalna oprema, več parkirišč, prodamo. Cena: 140.000,00 EUR


Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 1 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 2 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 3 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 4 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 5 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 6 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 7 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 8 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 9 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 10 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 11 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 12 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 13 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BELOKRANJSKA CESTA 14

Dodaten opis

V neposredni bližini tovarne Revoz je naprodaj večja stanovanjska hiša, ki je primerna za poslovno-stanovanjsko rabo ali pa tudi kot dvodružinska hiša. V spodnjo etažo se dostopa brez stopnic, zato je primerna tudi za starejše osebe. Po zasnovi je hiša dvoetažna, z neizdelanim podstrešjem. Hiša ima tri vhode, pri čemer je vhod iz parkirišča posebej uporaben, če bi lastnik v spodnji etaži želel imeti kakšno poslovno dejavnost. Zgrajena je bila v dbeh fazah: osnovna hiša, še z oboki nad spodnjo etažo, je bila zgrajena pred letom 1900, novejši del hiše pa je bil zgrajen okoli leta 1970. Takrat je bila tudi rekonstruirana streha in delno prekrita s pločevino. Okna so bila zamenjana leta 1997.

Seveda pa je hiša glede na velikost in bližino tovarne primerna tudi kot naložba za lastnike, ki bi v hiši radi uredili več oddajnih enot za zaposlene v tovarni.

Hišo je potrebno obnoviti. Sicer je bila delno obnovljena, vendar jo je potrebno posodobiti.Priključena je na vso potrebno infrastrukturo, dostop pa je neposredno iz javne ceste.

Zemljišča je povsem dovolj za nekaj zelenice in veliko parkirnih površin.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si