Prodaja, hiša, samostojna NOVO MESTO, BUČNA VAS

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, samostojna
Površina 156 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 260.000,00 EUR

156 m², samostojna, zgrajena l. 1982, 636 m² zemljišča, prijetna montažna hiša na lepi lokaciji, bližiina šole, hiter dostop na avtocesto, prodamo. Cena: 260.000,00 EUR


Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 1 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 2 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 3 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 4 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 5 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 6 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 7 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 8 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 9 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 10 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 11 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 12 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 13 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 14 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, BUČNA VAS 15

Dodaten opis

Naprodaj je manjša montažna hiša na lepi parceli in na mirni lokaciji v predelu Novega mesta imenovanem Bučna vas. To je urbanistično urejeno naselje, ki se odlikuje po hitrem in enostavnem dostopu do avtoceste. V bližini so tudi šola in trgovski centri.

Parcela je skoraj povsem ravna in dovolj velika za potrebe funkcionalnega zemljišča k hiši.

Hiša je dvoetažna, z masivno grajeno kletno etažo (no, v naravi je to bolj pritličje, saj hiša praktično ni vkopana) in montažno pritlično etažo. Gre za montažno hišo tipa Marles S-411. V letu 2014 so bila zamenjana vsa okna (proizvajalec Bayer), streha pa je bila zamenjana leta 1995, ko je bila prekrita s strešniki tipa betonski zareznik. Ogrevanje je centralno s pečjo na olje.

Hiša je lahko tudi dvostanovanjska, saj ima že po projektu vsaka etaža svoj vhod, izdelano pa je seveda tudi notranje stopnišče. Iz pripetih tlorisov se vidi, da je kuhinja predvidena v obeh etažah, čeprav trenutno zgornja kuhinja ni izdelana. Vsaka etaža ima tudi svojo kopalnico. Zasnova je zelo primerna za tiste interesente, ki potrebujejo v spodnji etaži dodatno stanovanje za starše.

Hiša je zelo dobro ohranjena in je primerna za takojšnje normalno bivanje. Seveda pa jo bo novi lastnik verjetno želel vsaj delno obnoviti.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Dodatni dokumenti


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si