Prodaja, stanovanje, 3-sobno NOVO MESTO, GRM, PADERŠIČEVA

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Stanovanje, 3-sobno
Površina 96 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 80.000,00 EUR

96 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1953, svetlo stanovanje v zgornji etaži dvostanovanjske hiše, odlična lokacija, stanovanju pripada del dvorišča in garaža, prodamo. Cena: 80.000,00 EUR


Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, GRM, PADERŠIČEVA 1 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, GRM, PADERŠIČEVA 2 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, GRM, PADERŠIČEVA 3 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, GRM, PADERŠIČEVA 4 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, GRM, PADERŠIČEVA 5 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, GRM, PADERŠIČEVA 6 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, GRM, PADERŠIČEVA 7 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, GRM, PADERŠIČEVA 8 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, GRM, PADERŠIČEVA 9

Dodaten opis

V dvostanovanjski hiši na Grmu v Novem mestu je naprodaj  stanovanje v zgornji etaži hiše. Po zasnovi gre za 3S stanovanje, z dvema balkonoma, dvema shrambama, garažo in delom dvorišča. Stanovanje ima lasten števec za elektriko, vodovodni števec pa je skupni. Ogrevanje je urejeno na električna grelna telesa, vendar je na stavbi nameščena omarica za mestni plin za preprosto ureditev ogrevanja. Stavba je vzdrževana, streha je bila zamenjana leta 2002.

Stanovanje je delno obnovljeno, saj so zamenjana okna in vhodna vrata. Kopalnico, tlake in morda kakšno odstranitev predelnih sten pa bo verjetno želel opraviti novi lastnik.

Velika prednost tega stanovanja je v odlični lokaciji, v neposredni bližini šole, vrtca in trgovin, pa tudi predel mesta nudi pridih meščanske urejene soseske.

Opomba: Doslej si je stanovanje ogledalo že večje število interesentov, vendar se je izkazalo, da bo vsak kupec želel kupiti stanovanje le, če bo oblikovana etažna lastnina. Zato je lastnik pristopil k oblikovanju etažne lastnine na stavbi. Geodetski postopek se bo izvajal na začetku novembra. Morebitne interesente obveščamo, da ogledi do takrat niso možni, možno pa se je naročiti na ogled. Hvala na razumevanju.

Pogoj za nakup: kupec plača polovico plačila za posredovanje, glej  pojasnilo.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si