Prodaja, hiša, samostojna NOVO MESTO, JELŠE

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, samostojna
Površina 187 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 130.000,00 EUR

187 m², samostojna, zgrajena l. 1950, 572 m² zemljišča, dobra lokacija, bližina trgovskega centra in priključka na avtocesto, potrebna obnove ali za nadomestno gradnjo, prodamo. Cena: 130.000,00 EUR


Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 1 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 2 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 3 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 4 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 5 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 6 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 7 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 8 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 9 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 10 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 11 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, JELŠE 12

Dodaten opis

V kraju Jelše pri Otočcu je naprodaj starejša hiša z uporabnim dovoljenjem, ki je primerna za obnovo oz. rekonstrukcijo ali nadomestno gradnjo.

Naselje Jelše se nahaja le cca 2 km od Novega mesta, do najpomembnejše dolenjske tovarne pa je cca 3,5 km. Cca 2 km je tudi do največjega lokalnega trgovskega centra in do priključka na avtocesto.

Parcela je dovolj velika, pretežno ravna in z neposrednim dostopom iz javne asfaltne ceste. Pri tem je potrebno povedati, da je parcela obremenjena s služnostjo dostopa do sosednje hiše, vendar je ta dostop možno urediti funkcionalno in v korist obeh hiš.

Hiša je po zasnovi troetažna: delno podkletena, bivalni prostori v pritlični etaži in neizdelano podstrešje.

Hiša je bila pred cca 15 leti delno obnovljena: vgrajena so bila nova PVC okna, izdelana pa je bila tudi izolativna stiroporna fasada. Drugače pa je hiša potrebna obnove. Kolikšen obseg obnove je ekonomsko upravičen, bo moral vsak sam oceniti, po mnenju pisca tega oglasa pa je obnova smotrna za tiste, ki znajo veliko sami narediti.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si