Prodaja, stanovanje, 3-sobno NOVO MESTO, KOČEVARJEVA

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Stanovanje, 3-sobno
Površina 71.4 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 90.000,00 EUR

71,4 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1952, 1. nad., prostorno stanovanje, bližina šole, vrtca, trgovin, hiter dostop na AC, potrebno obnove, prodamo. Cena: 90.000,00 EUR


Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, KOČEVARJEVA 1 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, KOČEVARJEVA 2 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, KOČEVARJEVA 3 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, KOČEVARJEVA 4 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, KOČEVARJEVA 5 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, KOČEVARJEVA 6 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, KOČEVARJEVA 7 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, KOČEVARJEVA 8 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, KOČEVARJEVA 9 Prodaja, stanovanje - NOVO MESTO, KOČEVARJEVA 10

Dodaten opis

V Bršljinu je naprodaj prostorno stanovanje, ki je po zasnovi sicer dvo-sobno, vendar je kuhinja z jedilnico tako velika, da je brez posebnih težav mogoče urediti tro-sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v starejšem bloku, na katerem je bila streha zamenjana leta 2002, zamenjano je stavbno pohištvo v skupnih prostorih, energetska sanacija pa še ni opravljena.

Na stanovanju so bila leta 2006 zamenjana okna, tudi kopalnica je v korektnem stanju, ostalo pa je potrebno celovite obnove. Ogrevanje je centralno s pečjo na mestni plin.

Stanovanju pripada tudi drvarnica v ločenem objektu, ki jo je možno spremeniti v garažo, kot so to lepo storili ostali trije stanovalci tega bloka.

Mnenje: Primerno predvsem za interesente, ki jim je pomembna večja uporabna površina po ugodni ceni, če lahko tako imenujemo katerokoli ceno stanovanja v današnjih tržnih razmerah.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si