Prodaja, hiša, samostojna NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, samostojna
Površina 240 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 230.000,00 EUR

240 m², samostojna, adaptirana l. 2007, 654 m² zemljišča, K+P+M, troetažna stanovanjska stavba z lepo parcelo, samostojno stanovanje v vsaki etaži z ločenimi inštalacijami; elektrika, vodovod, plinsko centralno ogrevanje, kanalizacija, optična napeljava, veliko parkirišče; zunanjost stavbe je bila leta 2007 sodobno adaptirana, notranji prostori pa so potrebni zaključne obdelave; primerna kot večstanovanjski objekt ali kot poslovno - stanovanjski objekt, dovolj parkirišč med cesto in objektom, prodamo. Cena: 230.000,00 EUR


Prodaja, hiša - NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI 1 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI 2 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI 3 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI 4 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI 5 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI 6 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI 7 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI 8 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI 9 Prodaja, hiša - NOVO MESTO, OB TEŽKI VODI 10

Dodaten opis

V tem oglasu je naprodaj nekoliko specifična nepremičnina, ker se prodaja dokaj velika hiša, ki je po arhitekturni zasnovi trostanovanjska. Druga značilnost te hiše je kompletna obnovljenost zunanjosti in istočasno neobnovljenost notranjosti.

Leta 2007 je bilo obnovljeno vse, kar se nanaša na stavbo kot celoto: zamenjana streha, izdelana izolacijska fasada, zamenjana okna, izdelana hidroizolacija temeljev, nameščen nov ogrevalni sistem na plinsko peč, obnovljeni komunalni priključki za elektriko, vodo, T-2, mestni plin, urejeni prostori v kletni etaži, izdelan nov dimnik za plinsko peč itd.

Razumljivo je, da ta hiša ni primerna za interesente, ki iščejo samo preprosto enodružinsko hišo. Primernost hiše se kaže predvsem v treh smereh:

  1. za interesente, ki potrebujejo v hiši več velikih stanovanj,
  2. za interesente, ki bi v hiši lahko izpolnili svoje poslovno - stanovanjske načrte,
  3. kot večstanovanjski objekt s tremi stanovanji (manjši blok).

Želja lastnika je, da bi hišo prodal v celoti, čeprav se je v primeru dovolj močnega interesa in vsaj dveh istočasnih interesentov, pripravljen odločiti tudi za prodajo ločenih stanovanj. Vendar bi v tem primeru lastnik potreboval nekaj časa, da bi namestil nujne merilne števce za vsako stanovanje in izvedel etažiranje stavbe. Dejstvo je, da bi v hiši nastali dve zelo veliki in lepi stanovanji v srednji in zgornji etaži, pa tudi pol-kletno stanovanje bi bilo še povsem uporabno, z naravno svetlobo v vseh prostorih in lastnim vhodom. No, pa ne zanemarimo, da bi bilo tudi bistveno cenejše, kot zgornji stanovanji.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Dodatni dokumenti


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si