Prodaja, stanovanje, 5 in večsobno ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Stanovanje, 5 in večsobno
Površina 128 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 80.000,00 EUR

128 m², 5 in večsobno, zgrajeno l. 1914, visoko pritličje, veliko stanovanje, nastalo z združitvijo dveh sosednjih stanovanj, v stavbi s štirimi stanovanji, bližina železniške postaje, prodamo. Cena: 80.000,00 EUR


Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 1 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 2 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 3 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 4 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 5 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 6 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 7 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 8 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 9 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 10 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 11 Prodaja, stanovanje - ROŽNI DOL, MED NOVIM MESTOM IN SEMIČEM 12

Dodaten opis

Rožni dol je manjše naselje oddaljeno cca 18 km od Novega mesta, cca 14 km od Črnomlja in cca 8 km od Semiča, ob železniški progi. Ob železniški postaji stoji manjši blok (nekoč zgrajen za delavce železnice), v katerem se nahajajo štiri stanovanja. Ta stavba je arhitekturno zelo lepa, vendar je zunanjost potrebna obnove.  S tem oglasom se prodajata obe pritlični stanovanji.

Stanovanji sta notranje medsebojno povezani, s čimer je nastalo veliko 5 sobno stanovanje z dvema kopalnicama in prostorno kuhinjo z jedilnico. Stanovanju pripadajo tudi ogromni kletni prostori, saj je uporabne površine obeh stanovanj 89 m², ostalo pa so kletni prostori.

Stanovanji sta v velikem obsegu obnovljeni, čeprav se še kaj najde za dokončati. Okna v levem stanovanju so bila zamenjana pred dvema letoma, v desnem pa leta 2014. Vhodna vrata v obe stanovanji so bila zamenjana pred enim letom. Dimnik je bil obnovljen pred 4. leti (vstavljene nerjaveče tuljave), v levem stanovanju pa so tudi zamenjani radiatorji. Drugače pa bo kupec v stanovanjih pred vselitvijo želel verjetno opraviti kvalitetna pleskarska dela.

Kaj od opreme bo ostalo v stanovanju, je stvar dogovora.

Vsako stanovanje ima lasten električni števec, vodovodni števec za obe stanovanji pa je skupni. Ogrevanje je centralno s pečjo na trda goriva, dodatno pa je v desnem stanovanju nameščena  inverterska klima naprava. V stanovanju je optična napeljava.

Etažna lastnina je oblikovana.

Poudariti velja preprost prihod do Novega mesta z vlakom, saj je potovalni čas do postaje Šmihel (srednješolski center) manj kot 20 min.

Pomembno: Stanovanji bosta predvidoma vseljivi s koncem leta.

Mnenje: Zelo primerno za večjo družino, ki lahko z nakupom dolgoročno reši stanovanjski problem. Pomembna prednost je tudi možnost ločene uporaba obeh stanovanj.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Dodatni dokumenti


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si