Prodaja, hiša, samostojna ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM

Natisni

Osnovni podatki

Posredovanje Prodaja
Vrsta Hiša, samostojna
Površina 129.6 m2
Energetski razred Ni podatka
Cena 120.000,00 EUR

129,6 m², samostojna, zgrajena l. 1909, adaptirana l. 2010, 5.675 m² zemljišča, v veliki meri obnovljena stanovanjska hiša na lepi lokaciji, s hitrim dostopom do avtoceste, velika ravna parcela, mirno in zeleno okolje, prodamo. Cena: 120.000,00 EUR


Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 1 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 2 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 3 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 4 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 5 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 6 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 7 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 8 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 9 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 10 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 11 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 12 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 13 Prodaja, hiša - ŠENTJURIJ NA DOLENJSKEM 14

Dodaten opis

V manjšem naselju blizu Novega mesta, s hitrim dostopom do avtoceste, je naprodaj starejša stanovanjska hiša, ki pa je bila ves čas vzdrževana, od leta 2010 naprej pa tudi delno lepo obnovljena. V notranjosti so privlačno in funkcionalno urejeni prostori v pritličju in nadstropju stavbe.

V pritličju se nahajajo prostori: dnevna soba povezana s kuhinjo in jedilnico, kabinet, manjša kopalnica, shramba in vetrolov. V nadstropje je speljano lepo kamnito stopnišče. Tam se nahajajo tri sobe in velika, sodobna kopalnica

Stavba je priključena na elektriko. Sanitarna voda se zagotavlja iz kapnice s kapaciteto 5 m3, po internem vodovodu pa jo poganja črpalka sistema hidropak. Javnega vodovoda na tistem območju še ni. Odplake se zbirajo v triprekatni greznici. Ogrevanje je urejeno s kaminom na trda goriva, za zelo hladne dni pa je na voljo tudi centralno ogrevanje s stensko pečjo na olje.

Parcela je velika, skoraj povsem ravna in zelo lepo osončena. Delno je zasajena s sadnim drevjem, v večjem delu pa je travnik. Parcela je v celoti primerna za strojno obdelavo.

Za zaključek obnove bi bilo potrebno zamenjati okna na stavbi (vse skupaj 5 oken), namestiti filtre za večjo kvaliteto vode v kapnici in izdelati enoten zaključni sloj na fasadi. Izdelava stiroporne fasade je pri takšni debelini zidov nepotrebna, nekateri celo pravijo, da je škodljiva za stavbo.

Zanimivost: V tej hiši je v mladosti živel tudi slovenski pesnik Tone Pavček.

Mnenje: Primerno za manjšo družino, posebej za takšne interesente, ki jih veseli tudi delo na zemlji, saj je zemljišča dovolj tudi za kakšen večji sadovnjak ali rastlinjak.

Pogoj za nakup: kupec prevzame del stroškov pri prodaji v višini 2,44% od pogodbene vrednosti.


Kontaktni podatki

Prodajalec LERAN d.o.o.
Naslov Lebanova ulica 24, 8000 Novo mesto
Telefon 041/388-466
E-pošta info@leran.si